31 Aralık 2009 Perşembe

40'ımızı çıkardık!

Gunler hizla gecti ve Haluk Inan'imiz kirkini dualarla tamamladi. Artik geleneklerimiz acisindan terfi etmis oldu! Her ne kadar kirki cikmadan gezmelere goturduysem de bundan sonra yasal hakki haline geldi:)

Sabahtan basladi hazirliklari! Ikramlarla masalar donatildi, sandalyeler siralandi. Babaanne ve halalar gelince kirk banyosunu yaptirdik. Babaannesi nazar degmesin diye üzerlik yakıp Haluk Inan'ın üzerine tuttu. Kokusundan da biz faydalanıp nazardan korunduk:)

Babaannesinin guzel sesinden dualar okundu. Bir suru misafiri geldi oglumuzun. Komsularimiz ve ITU'lu teyzeleri amin dediler.Dualardan sonra adettendir deyip ninni esliginde herkes Haluk Inan'i kucaginda salladi. Kuzumun hic sesi cikmadi:)

12Aralik2009 from canan akdag on Vimeo.



40'imiza geldiginiz icin cok tesekkur ediyoruz! Anneannesi, babaannesi, Ozlem Halasi, Meltem Halasi, buyuk anneannesi, Gul teyzesi, Fatma Teyzesi, komsularimiz, Deniz Teyzesi, Didem Teyzesi, Ferya Teyzsesi, Emel Teyzesi ve gec de olsa Fatma ve Caglayan Teyzeleri:) Mevlidi 12 Aralik'ta okundu. Akrabalarimizin katilabilmesi icin erken yapmamiz gerekti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder